Вести

Започела реконструкција пута у Лучанима

Реконструкција пута на релацији Кратовска стена - градско гробље у Лучанима започета је 15. марта ове године.

Дужина пута која ће бити реконструисана је 2,8 километра а извођач радова је предузеће Штрабаг Београд. Вредност радова је око 70 милиона динара.

СНС у општини Лучани освојио 56,88%

На јуче одржаним парламентарним изборима, листа Александар Вучић - Србија не сме да стане, у општини Лучани освојила је 56.88% гласова у односу на прошлогодишњих 52.22%.
За листу СНС је гласало 5 950 бирача уз рекордну излазност од 71.55%.

Реконструисан пут Живица - Горачићи, у плану и санација пет клизишта

У Драгачеву се интензивно изводе радови на реконструкцији пута Живица - Горачићи у дужини од 2,2 км поред чега ће се радити на санацији пет клизишта на путном правцу Горачићи - Губеревци у дужини од 600 м.

Од затвореног базена до најмодернијих спортских терена

Захваљујући бројним пројектима које општина Лучани реализује уз помоћ државе,ова општина ускоро би могла постати омиљено место за припреме спортиста, јер има све предуслове да то и пружи.
На реконструкцију СЦ у Гучи чекало се 15 година тако да је данас почела прва озбиљнија реконструкција .

Председник општине Лучани уручио поклоне за полазак у школу

Председник општине Лучани, Миливоје Доловић, честитао је свим првацима са територије општине Лучани и њиховим родитељима полазак у школу.
Ове године у Драгачеву је уписано 119 првака у 6 основних школа.

Свечано отворена Спортска дворана у Лучанима

Министар државне управе и локалне самоуправе Александар Мартиновић присуствовао је данас свечаном отварању спортске хале у Лучанима, поред њега овом догађају присуствовао је и прослављени одбојкаш Жељко Танасковић пореклом из Драгачева. Министар је прво одржао састанак са представницима локалне самоуправе.

Pages