Вести

Започело асфалтирање у селу Лучанима

Данас је започело асфалтирање путног правца Рађеновићи - Алемпијевићи у МЗ Село Лучани у дужини од 1 600 метара, а после овог путног правца се асфалтира путни правац Вујадиновићи у дужини од 1 500 м, такође у МЗ Село Лучани. Вредност радова на ових 3,1 км је 26 милиона динара.

Започела реконструкција пута у Лучанима

Реконструкција пута на релацији Кратовска стена - градско гробље у Лучанима започета је 15. марта ове године.

Дужина пута која ће бити реконструисана је 2,8 километра а извођач радова је предузеће Штрабаг Београд. Вредност радова је око 70 милиона динара.

СНС у општини Лучани освојио 56,88%

На јуче одржаним парламентарним изборима, листа Александар Вучић - Србија не сме да стане, у општини Лучани освојила је 56.88% гласова у односу на прошлогодишњих 52.22%.
За листу СНС је гласало 5 950 бирача уз рекордну излазност од 71.55%.

Реконструисан пут Живица - Горачићи, у плану и санација пет клизишта

У Драгачеву се интензивно изводе радови на реконструкцији пута Живица - Горачићи у дужини од 2,2 км поред чега ће се радити на санацији пет клизишта на путном правцу Горачићи - Губеревци у дужини од 600 м.

Од затвореног базена до најмодернијих спортских терена

Захваљујући бројним пројектима које општина Лучани реализује уз помоћ државе,ова општина ускоро би могла постати омиљено место за припреме спортиста, јер има све предуслове да то и пружи.
На реконструкцију СЦ у Гучи чекало се 15 година тако да је данас почела прва озбиљнија реконструкција .

Председник општине Лучани уручио поклоне за полазак у школу

Председник општине Лучани, Миливоје Доловић, честитао је свим првацима са територије општине Лучани и њиховим родитељима полазак у школу.
Ове године у Драгачеву је уписано 119 првака у 6 основних школа.

Pages