Вести

У Гучи одржан скуп ветерана 63. падобранксе бригаде

Гуча је данас домаћин ветеранима 63. падобранске бригаде, где се одржава 22. по реду Видовдански скуп ветерана. Ветерани 63. падобранске бригаде су у 11 сати, крај Споменика трубачу, подигли своју заставу, као знак за почетак великог спектакла који је уследио.

Преко 1000 потписа подршке листи Александар Вучић-заједно можемо све

Српска напредна странка под изборном листом Александар Вучић-заједно можемо све, прикупила је преко 1000 потписа подршке и заједно са кандидатима за одборнике и својим члановима предала листу данас у 11х општинској изборној комисији општине Лучани.

Помоћник министра здравља др Душан Јовановић обишао је данас Дом здравља у Гучи

Помоћник министра здравља др Душан Јовановић обишао је данас Дом здравља у Гучи и том приликом истакао да ће Министарство здравља одобрити 5,5 милиона динара за реновирање просторије у Дому здравља у Гучи у којој ће бити намонтиран нови рендген апарат који је већ набављен.

ОПШТИНА ДАРУЈЕ СВАКУ НОВОРОЂЕНУ БЕБУ СА 100 ХИЉАДА ДИНАРА

Свако новорођено дете на нашој територији, општина Лучани ће од сутра, 25. децембра, даривати са 100 хиљада динара, одлучили су одборници на седници Скупштине општине Лучани која је данас одржана у Лучанима.

У плану изградња параглајдинг стазе и јединственог моста на Овчару

Лучани - Српска Света гора позната по бројним манастирима али по томе што је највољеније српски патријарх Павле ходио и службовао у светињама који се налазе у кањоњу саме Овчар Бање. Њени духовни потенцијали су привукли су на милионе туриста које су проналзили спас, одмор и мир у њој.

Значајне инвестиције у лучанском делу Овчар бање

Значајне инвестиције у лучанском делу Овчар бање

На сусрету председника општине Лучани, Миливоја Доловића са премијерком Аном Брнабић која је обишла инвестиционе радове у Овчар Бањи, истакнути су приоритети у финансирању Овчарско – кабларске клисуре на територији општине Лучани.

На седници Повереништва СНС Лучани једногласно је изабран Александар Вучић

На седници Повереништва СНС Лучани, која је данас одржана, једногласно је као предлог за председника Странке изабран Александар Вучић, онај по коме се Странка препознаје.
Његов рад је синомим и водиља за бољу будућност Србије.

Pages