Вести

Доловић: До почетка маја очекујемо да ће бити до 28 одсто вакцинисаног становништва у Драгачеву

Општина Лучани је омогућила својим грађанима да могу да се вакцинишу и без пријаве преко е-Управе, рекао је Миливоје Доловић, председник те општине гостујући у Дневнику западне Србије.

МИЛИВОЈЕ ДОЛОВИЋ: Апел грађанима за брзу вакцинацију против COVID-а

Апел да грађани не чекају и да се вакцинишу јер је само брза и масовна вакцинација излаз из тешке ситуације, упутио је председник општине Лучани, Миливоје Доловић, заједно са директором Дома здравља Лучани, др Даницом Стефановић, а након повећаног броја оболелих од ковид вируса са појачаном клиничком сликом.

Председник Србије Александар Вучић обишао радове на деоници ауто-пута "Милош Велики" од Прељине до Пожеге

Председник Србије Александар обишао је радове на деоници ауто-пута "Милош Велики" од Прељине до Пожеге, на најдужем тунелу Лаз, кроз планину Јелицу, који ће имати две цеви дуге по скоро три километра.

ДОЛОВИЋ: За спортску халу у Лучанима, нових 27 милиона

Данас је председник општине Лучани, Миливоје Доловић, са надлежним министарством за државну управу и локалну управу потписао уговор о финансирању наставка пројекта изградње и опремања спортске хале у Лучанима у вредности од 12 милиона динара, док ће општина издвојити 15 милиона која су буџетом за ову годину и планир

ЛУЧАНИ/ГУЧА: Полагање венаца у знак сећања на жртве НАТО бомбардовања

Поводом 24. марта, Дана сећања на жртве НАТО бомбардовања, представници локалне самоуправе, Удружења ратних војних инвалида, СУБНОР-а и породица погинулих бораца општине Лучани, одали су пошту и положили цвеће на спомен - чесму погинулима у ратовима 1991 – 1999. године у Гучи.

ОПШТИНА ЛУЧАНИ: Бесплатна андроид апликација

Општина Лучани је у оквиру националног пројекта управљања ризиком од елементарних непогода развила апликацију која ће служити за комуникацију са грађанима општине Лучани како у ванредним ситуацијама преко наредби и препорука тако и у редовним активностима, где ће грађани примати сервисне информације везане за активн

УБЕДЉИВА ПОБЕДА СНС У ОПШТИНИ ЛУЧАНИ НА РЕПУБЛИЧКИМ ИЗБОРИМА-71,84%.

Резултати на републичким изборима одржаним у Лучанима:
-Српска напредна странка 71,84%
-Социјалистичка партија Србије 9, 46%
-ПОКС 2,87%
-Здрава Србија 2,44%
-СПАС Александар Шапић 1,76%
-МЕТЛА 2020 1,31%
-СУВЕРЕНИСТИ 1,43%

Остале странке испод 1%.

Pages