Вести

Доловић: Драгачевци не заборављају и награђују; Шапић: Вучић је утемељивач модерне Србије

Јуче је у препуној хали Средње школе "Драгачево", Гуча, одржан радни састанак драгачевских напредњака. Домаћин састанка био је председник општине Лучани Миливоје Доловић. Састанку су присуствовали и присутнима се обратили и координатор за Моравички округ, Крсто Јањушевић и потпредседник Главног одбора СНС, Александар Шапић.

Председник општине Лучани, Доловић истакао је велику захвалност за све оно што је Александар Вучић урадио за овај део Србије.

"Драгачевци памте и не заборављају све оно што је учињено. И то и награђују. Хвала председнику странке за велики труд и залагање да општина Лучани буде оваква у каквој живимо данас", рекао је Доловић.

Крсто Јањушевић је додао како Александар Вучић нема алтернативу и поставио питање присутнима: Да ли ико боље од њега може водити Србију напред?

За крај, потпредседник Главног одбора СНС Александар Шапић обратио се Драгачевцима и изразио велику захвалност што су се окупили у оволиком броју. На Српској напредној странци је велика одговорност.
"Могу слободно да кажем да живимо историјски моменат, а брзина којом напреднујемо је нешто што се први пут дешава у модерној Србији. Александар Вучић је утемељивач модерне Србије", рекао је Шапић.