Саопштења

СНС Лучани: Програм Бошка Обрадовића базиран на увредама, инцидентима и насиљу

Општински одбор Српске напредне странке општине Лучани осуђује недолично и крајње нецивилизовано понашање Бошка Обрадовића и његових следбеника.
И није први пут да самозвани лидер СзС-а у немоћи да се консолидује са својим политичким истомишљеницима, а руку на срце мало их је, прибегне сили. Насиље у Народној скупштини здрава и демократска Србија и њени грађани не желе да гледају.
У својим редовима су недавно добили и глумца, Драгана Ђиласа, који је својим крокодилским сузама покушао да добије јефтине политичке поене. Након тог неславног чина, Обрадовић је у својој режији кренуо у напад.
Народни посланици су представници народа, и нико не би смео да примењује силу над људима који се боре за бољу Србије. Напад на министра Златибора Лончара, народног посланика Маријана Ристичевића и неколико народних посланика, најбољи је показатељ начина на који они делују – примитивно и нецивилизовано.
Општиниски одбор СНС Лучани поручује свим својим члановима, симпатизерима као и свим грађанима Републике Србије да никада неће одустати од политике мира, стабилности и борбе за бољу будућност.
Србија је демократска земља у којој сви, па и Бошко Обрадовић имају право да кроз поштену и фер трку на изборима добију поверење грађана, али чини се да је њихов политички програм базиран искључиво на увредама, инцидентима и насиљу.
Овакво понашање је недопустиво и позивамо надлежне службе да реагују у складу са својим надлежностима.