Саопштења

ОПШТИНСКИ ОДБОР СНС ЛУЧАНИ ОСУЂУЈЕ ПРЕТЊЕ ПОРОДИЦИ ПРЕДСЕДНИКА АЛЕКСАНДРА ВУЧИЋА

ОПШТИНСКИ ОДБОР СНС ЛУЧАНИ ОСУЂУЈЕ ПРЕТЊЕ ПОРОДИЦИ ПРЕДСЕДНИКА АЛЕКСАНДРА ВУЧИЋА

Данас су опет ударили где се не удара. У светињу, у породицу! Данас су показали, по ко зна који пут, своју немоћ и мржњу изазвану управо због те немоћи и неспособности. Ударили су на породицу председника Александра Вучића.
У време када се у нашој земљи демократија изговара са великим Д, у време када имате право да сопствени став износите било где и било када, у време када је Србија слободнија, развијена као никада, у време када можете шетати улицама, протествовати, блокирати саобраћај, позивајући се на ту исту демократију, нађе се групица, појединац који покаже како то изгледа када се та иста демократија злоупотреби, позивајући се на слободу говора, писања... Па шта ако је у питању најјача фигура и стуб Србије, председник Александар Вучић, његов брат Андреј и син првенац Данило?! То је демократско право сваког грађанина?! Не, то је лицемерје, кукавичлук и огавност. Свако би данас морао сносити последица за изговорене речи.
Питамо се да ли Срђан Миливојевић, „људска громада“, има породицу, зна ли шта су то породичне вредности? Или свако има право на заштиту породице осим Александра Вучића.
Тај исти олош и пропалитет Миливојевић, на Твитеру је написао: ''Андреј и Данило пронађени у шахту ко Гадафи..''
Јасно је да Миливојевић отворено прети убиством чланова породице председника Александра Вучића. Јасно је и да је ово само још један од покушаја Ђиласових полтрончића и плаћеника да шире мржњу не би ли се дочепали власти. Те исте власти која им је тако далека, јер су одавно изгубили поверење грађана Србије и способност да на легитиман начин дођу на власт.
Општински одбор СНС Лучани најоштрије осуђује изјаву члан Главног одбора Демократске странке Срђан Миливојевић, и позивамо читаву јавност да гласно осуди овакве и сличне објаве и изјаве пуне мржње, озлојеђености, изјаве које позивају на крвопролиће. Такође, позивамо и надлежне службе да се мало озбиљније позабаве овим отвореним претњама, и да реагују како би заштитили и загарантовали основна људска права председнику Александру Вучићу, пре свега као грађанину ове земље и његовој породици.