ОО СНС Лучани оштро осуђује недолично понашање опозиције у Скупштини Србије

Општински одбор Српске напредне Странке Лучани оштро осуђује недолично понашање опозиције у Скупштини Србије, којим наносе штету једној таквој институцији и свим грађанима наше земље.
Пошто је њихова визија о преузимању власти користећи трагедију која је задесила Србију пропала, одлучили су да блокирају рад Народне скупштине, уместо да заступају ставове свог народа, они заступају сопствене интересе.

Ометањем говорника, звиждањем, ударањем у клупе и галамом опозиција је покушала да изврши опструкцију функционисања Скупштине и тиме спречи повећање плата и пензија грађанима Србије, исплату помоћи за децу старости до 16 година од десет хиљада динара, повећање субвенција за пољопривреднике, али и повећање буџета за лечење болесне деце и изградњу брзих пруга и саобраћајница и даљи развој Србије.

Општински одбор СНС Лучани пружа апсолутну подршку председнику Србије Александру Вучићу и Влади Србије у борби за бољу будућност грађана, изградњу путева, школа, вртића, фабрика, болница, за бољи живот сваког грађанина.

Живела Србија!