ОO СНС Лучани најоштрије осуђује најновије лажи Аљбина Куртија

Општински одбор Српске напредне странке Лучани најоштрије осуђује најновије лажи Аљбина Куртија, који је неосновано оптужио Данила Вучића, сина председника Републике Србије, Александра Вучића.
Такви напади вођени мржњом, нису ништа друго до покушаји дискредитације наше државе и њеног руководства.

Није тајна да Курти користи сваку прилику да насилно оствари своје амбиције, често користећи неприхватљиве тактике, укључујући нападе на недужне и чланове породица својих политичких противника. Треба поставити питање зашто таква агресивна политика према Србима има подршку појединих међународних актера?

Наша држава, под чврстим вођством председника Александра Вучића, наставиће са државотворном политиком заштите свог територијалног интегритета. Ако Курти мисли да може поткопати нашу одлучност нападима и увредама, грдно се вара.
Општински одбор Српске напредне странке Лучани жели да јасно поручи: насиље, лажи и терор којим Курти покушава да се наметне никада неће имати подршку правих патриота.

Стојимо чврсто уз председника Вучића, његову породицу и све грађане Србије. Наша посвећеност заштити суверенитета и интегритета државе је неумољива.

Живела Србија!