Саопштења

НЕЋЕМО ДОЗВОЛИТИ РУШЕЊЕ УГЛЕДА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ

Сваки пристојан грађанин Србије је у претходна два дана био озбиљно забринут и згрожен сликом која је долазила из престонице и још неколицине градова где су вандали силом, песницама, каменицама, мотикама и исључиво насиљем ради насиља, покушали да дестабилизују државу Србију, скрнављећи државну институцију првог реда, Народну скупштину Републике Србије.
У јеку борбе против опаког вируса, када је здравље грађана озбиљно угрожено а једини циљ државе, вредних лекара који даноноћно спашавају животе, да се епидемиолошка ситуација стабилизује, групица хулигана заједно са неколицином опозиционих квазилидера, показала је да не само да им није важно какву слику шаљу свету, већ и да им и до народа, за који се наводно боре, није стало.
Прво су протествовали против мера државе у сузбијању ширења вируса COVID -19, а потом су наставили да руше углед Србије. Свесно угрожавајући безбедност људи, рушили су све пред собом, бацали бакље, кренули на своју полицију, која је стрпљиво и храбро одолевала свим нападима, све док и њихови животи нису били озбиљно угрожени. У њиховим очима и поступцима смо могли видети само мржњу и жељу за крвљу и насиљем.
Повереништво ОО СНС Лучани најоштрије осуђује рушење угледа наше државе, атак на наше институције и атак на вољу народа, већинског народа, који је на парламентарним изборима који су недавно одржани гласно и јасно дали подршку политици Српске напредне странке и председника Александра Вучића.
Верујемо у мир и стабилност, верујемо да ове ружне слике који су беспомоћни и исфрустрирани лидери опозиције, и групе хулигана, страних плаћеника, људи без циља и занимања, пристојна Србија више никада неће гледати.
Верујемо у бољу будућност, за нашу децу, за све нас.Будимо одговорни, поштујмо све превентивне епидемиолошке мере и сви заједно осудимо насиље ради насиља.